Árkalkuláció & foglalás

Szabadtéri programok

Aktív programok a hotel közelében.

További részletek

Ajándékutalvány

Ajándékozzon szeretteinek, Partnereinek időt!

További részletek

Időjárás

Itt tájékozódhat az aktuális időjárásról!

További részletek

Videó

Kattintson a videóra és tekintse meg
hotelbemutatkozó filmünket.

Hunguest Partner

European Health & Spa Award elismerés a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior életmódszállodának


2014. június 25-én, Bécsben rendezték meg a rangos szakmai verseny díjátadó gáláját. A nemzetközi zsűri szerint idén a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior hegyvidéki életmódszálloda, azon belül is az AMETHYST SPA érdemelte ki hazánkból, a kategória legjobbjának járó „Best Signature Treatment” elismerést.
A 90 pályázóból csupán 43 jutott be a jelöltek közé, kategóriájában szállodánk a nemzetközi mezőnyben a 4. helyen végzett.

Az Amethyst Exkluzív Feltöltő Kezelés kizárólag a szálloda számára került kidolgozásra, ahol a kezelés során masszírozó pálcákkal végzett relaxáló, nyirokkeringést fokozó, csakraharmonizáló arcmasszázs garantálja a teljes kikapcsolódást, segíti a meditatív állapot elérését és teremt általános boldogságérzést.

A bécsi Agentur für Gesundheit & Wellness, a Spaworld nemzetközi szakmagazin kiadója által rendezett versenyre 10 kategóriában lehet nevezni Európa valamennyi országából. A független szakértőkből álló zsűri pontozza a jelentkezőket, és ez alapján ítéli oda a díjakat. Értékelik a kreativitást, az innovációt, a design-t, a szolgáltatásokat, az alkalmazott technikai és építészeti megoldásokat, a vendégek igényeinek kiszolgálását, és a gazdasági hatékonyságot. Az European Health & Spa Award az egyik legrangosabb spa kitüntetés, amely egyrészt a minőség mércéje, másrészt garancia vendégeink számára, hogy szállodánkban egyedi, különleges szolgáltatásokban részesülnek.