BÜKI Csaba mondta:
Budapest - 2018-05-24 17:41:47
Üdvözlök Mindenki!

Büki Csaba vagyok. Feleségemmel Veronikával a 10 éves évfordulónkat ünnepeltük a Lifestyle Hotelben. Az elmúlt 10 esztendőben jó néhány 3 és 4 csillagos hotelben jártunk de mindketten úgy érezzük, hogy életünk egyik legjobb 4 napját töltöttük el itt.
A személyzetről csak 5 csillagos minőségben beszélhetek. Akikkel Mi kapcsolatba kerültünk az ittlétünk alatt mindenki figyelmes, udvarias és alázatos volt.

Külön dicséret illeti a recepciós fiatalembert aki bár nem tartozott a feladatai közé, itt tartózkodásunk első reggelén volt szíves és készített nekünk egy Isteni finom cappuccino-t.
Mind a reggeli, mind pedig a vacsora bősége és változatos volt, minden alkalommal volt 2-3 olyan étel ami fenséges volt. Elismerésünk a szakácsnak.

A minket kiszolgáló felszolgálók közül, ha jól emlékszem a nevükre: Balázs, Ádám és Milán munkáját szeretném megköszönni és megdicsérni. Különös tekintettel a 05.23.-i este volt kiemelkedően fontos számunkra, ugyanis eme napon ünnepeltük az évfordulónkat.

Kellemes órákat töltöttünk el a hotel wellness részlegében. Példás tisztaság és rend fogadott minket minden alkalommal. Talán a fürdőlepedőből lehetett volna kicsit több. Nem minden alkalommal tudtak azonnal adni a wellness recepción. De a szaunamesterek Attila és István ezt az apró hiányosságot kérésünkre áthidalták, voltak szívesek "személyes" készletünkből a rendelkezésünkre bocsájtani pár darabot. A szaunamestereket további dicséret illeti. A 17.00 órakor kezdődő szauna felöntések alkalmával udvariasságukkal és profizmusukkal nyerték el köszönetünket és hálánkat.

Biztosíthatok mindenkit, hogy nem vagyok beépített ember. :-) Fizető vendég vagyok és leszámítva az évfordulónkon a hoteltől ajándékba kapott pezsgőt, mindenért fizettünk!

De fontosnak tartom, hogy megköszönjük mindazok munkáját akik lehetővé tették ezt a pár napot.

Köszönjük!

2018.05.21-05.24.
108-as szoba
Büki Csaba és Büki-Bitai Veronika