Árkalkuláció & foglalás

Szabadtéri programok

Aktív programok a hotel közelében.

További részletek

Ajándékutalvány

Ajándékozzon szeretteinek, Partnereinek időt!

További részletek

Időjárás

Itt tájékozódhat az aktuális időjárásról!

További részletek

Videó

Kattintson a videóra és tekintse meg
hotelbemutatkozó filmünket.

Hunguest Partner

 

Programok a Mátrában: http://www.hotelmatra.hu/programok/matra

------------------------------------

Kölcsönözzön bringát!

A kerékpáros túrázás kellemes kikapcsolódás, akár családdal, vagy barátokkal vágunk neki a táj, vagy egy város felfedezésének. A nehézség akkor kezdődik, amikor otthonunktól távoli vidéken tekernénk egyet, mivel a kerékpárok szállítása komoly logisztikai feladatot róhat a nyakunkba.

 

A kerékpáros túra, kalandozás előnye, hogy aránylag rövid idő alatt jelentős területet lehet bejárni, és olyan izgalmas helyekre juthatunk el így, amely felejthetetlen élményekhez biztosít mindenki számára. Ha nincs láthatatlan kötelék közöttüml és a saját kerékpárunk között és évente csak egy-két alkalommal tennénk kerékpártúrát, akkor keresse meg a felfedezésre váró célhelyszínhez legközelebbi kerékpárkölcsönzőt, és néhány ezer forintért cserébe egész napra kaphatunk egy jól felszerelt, biztonságos, minőségi kerékpárt, mellyel gondtalanul adhatjuk át magunkat felfedezés élményének.

Ebben segít a Pannon Bringa szállodával közösen üzemeltetett kerékpár-parkja!

  • 3 000 Ft / 3 óra / kerékpár
  • 4 500 Ft / egész nap / kerékpár

További információért forduljon a Recepcióhoz!

High-Tech Sportok Bázisa

High-tech élménytúrák a vadonban, az év minden napján Mátrafüred központjában. A High-Tech Sportok Bázisa remek csapatépítő programokat, egyedi ötleteket kínál az érdeklődőknek.
Több mint 150 féle programmal várja a cégeket, csoportokat és magánvendégeket a legnagyobb terepsegway flottával rendelkező vállalkozás. A Mátrában található Magyarország leghosszabb downhill pályája, amely 7 km hosszan a Kékestetőről indulva egészen Mátrafüredig húzódik a hegy oldalában.


High-Tech Sportok Bázisa (Mátrafüred Buszvégállomás)

Telefon: +36 70 944 96 94
E-mail: info@hsb.hu

http://www.hsb.hu/

 

Kutyafogattúra

 

Európa bajnok kutyafogathajtó vezetésével 8-12 Husky által húzott 3 fős kutyaszán nem csak hóban próbálható ki. Nyáron 4-5 fős Huskycarral is lehet túrázni, amit 10-12 kutya húz. A túra alatt bepillanthatnak a bajnok hajtó és kutyái életébe, átélhetik a kutyafogathajtás szépségét és akár közös fotó készülhet a kutyákkal. 

 

Kutyafogattúra Mátrafüred

3232 Mátrafüred, Parádi út 23.

Telefon: +36 30 923 9252

https://www.kutyafogatturamatra.hu/

 

Mátra Múzeum

Emlékeznek még a Mátra Múzeum védjegyének számító mamutcsontvázra, és a látványos diorámákra? Egy teljes felújítás és megújulás után, a múzeum egy új élményt garantál a látogatóknak. Ezt látni kell!

 

Gyöngyösön a Mátrába vezető főút mellett áll a Mátra Múzeum, mely az ország egyik legjelentősebb természettudományi gyűjteményét őrzi. A Múzeum három egységből áll, az Orczy Kastélyból, az új Természettudományi pavilonból, és a 2 hektáros helyi védettségű természetvédelmi területté nyilvánított parkból. Mindhárom egység külön látogatható, de a teljes élményt együttesen nyújtják. A Mátra Múzeumnak helyet adó, eredetileg barokk stílusban épült kastélyt Orczy Lőrinc építette 1769-70-ben. 1826-ban építették át klasszicista stílusban. A 2005-2007-ben felújított kastély Európa Nostra díjat kapott, mely a kulturális örökség helyreállításának legmagasabb elismerése. A kastélyban 1957-óta kap helyet a Mátra Múzeum. Jelenleg vadászattörténeti, helytörténeti, ásványtani és őslénytani kiállítás tekinthető meg, valamint az üvegtetővel lezárt belső udvaron található az intézmény „védjegye" a mamutcsontváz. Az új építésű háromszintes természettudományi pavilon központi eleme a 15 m magas kocsánytalan tölgy, mely köré szerveződik a rendszertani egységekben foglalt igen gazdag kiállítás. 24 dioráma különböző élőhelyek világát tárja elénk, melyek a kiállítás leglátványosabb elemei. A kiállítást színesíti a pálmaház, ahol a növények mellett akváriumokkal, terráriumokkal is találkozhatunk. A kert, a kicsinyke halakkal teli tavával, botanikai ritkaságaival, játszóterével kellemes kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára.

Mátra Múzeum
3200 Gyöngyös, Kossuth u. 40.
Tel.: +36 37/505-530, +36 20/370-4690
E-mail: matramuzeum@ace.hu
www.matramuzeum.hu

 

MOFETTA – Mátraderecskei széndioxid és gyógygázfürdő

A MOFETTA egy olyan több évezredes múltra visszatekintő balneoterápiás kezelés, ahol a vulkáni utóműködésként jelentkező gázkiömlések összetevői, a bőrön át és a tüdőn keresztül belélegezve, a véráramba jutva fejtik ki gyógyító hatásukat. A fürdőben Doppler vizsgálat, EKG vizsgálat, masszázsok, gyógytorna, fürdőkezelések (Szénsavas kádfürdő, Tangentor) vehetők igénybe.

 

A gázfürdőben megtalálhatóak, még az OEP által finanszírozott fizioterápiás kezelések is. (gépi masszázs, iontoforézis, magnetoterápia, szelektív ingeráram, ultrahang, diadynamik, interferencia, 1-2-4 rekeszes galván, szín- és fényterápia).

Hazánkban az egyetlen gázfeláramlás Mátraderecskén található. Mátraderecske Heves megyében, Mátraházától 23 km, Parádtól 9 km távolságra van. Szállodánk felől a 24-es főúton – érintve a parádi Ilona vízesést is – Recsken keresztül közelíthető meg.

3246 Mátraderecske, Mátyás Király utca 19/a
Telefon:
36/576-200
Fax: 36/576-204
Email: mofetta@mofetta.eu

Oxigén Adrenalin Park - Kalandra fel!

Az Oxygen Adrenalin Park Mátrafüred és Mátraháza között, a 24-es főút 11 km szelvényénél található.

 

A 16 hektárnyi területen kialakított kalandparkban az 1 évestől a 99 évesig mindenki talál szórakozási lehetőséget a közel 30 féle játékelem közül.

Az ország legmagasabban fekvő kalandparkjában nemcsak az adrenalint termelő élményelemektől áll el a lélegzetünk, hanem az elénk táruló panorámától is. A Magyarországon egyedülálló, közel 200 m hosszúságú függőhídon sétálva balra Kékes-tetőt pillanthatjuk meg, jobbra tekintve pedig derűs időben akár az alföldig is elláthatunk.

Oxygen Adrenalin Park, Mátra-Sástó (24-es út, 11 km kő)
GPS koordináta:
N 47.84828, E 19.96194
Tel.: +36 37/ 574 025 (csak nyitva tartási időben)

https://adrenalin-park.hu/

Havas-Bohém téli kalandok!

     Próbálja ki a hóágyúzott, mátraszentistváni vagy kékestetői síparkot! 

     Mátraszentistváni Sípark megközelítés: M3-as autópálya felöl Budapest(M3) - Gyöngyös - Mátrafüred - Mátraháza - Galyatető - Mátraszentlászló / Mátraszentistván http://www.sipark.hu/aktualis

     Kékestetői sípark megközelítés: M3-as autópálya felöl Budapest(M3) - Gyöngyös - Mátrafüred - Mátraháza - Kékestető http://kekesteto.hu/

     További információért forduljon a Recepcióhoz!

 

 

Kölcsönözzön szánkót recepciónkon!

A szánkó a Mátrában nemcsak sporteszköz, hanem a vidám családi kikapcsolódás egyik kelléke is.

Ha hull a hó és hózik, kölcsönözzön szánkót szállodánkban!

Áraink:

  • 500 Ft / óra / szánkó
  • 2 500 Ft / egész nap / szánkó

További információért forduljon a Recepcióhoz!