Árkalkuláció & foglalás

Szabadtéri programok

Aktív programok a hotel közelében.

További részletek

Ajándékutalvány

Ajándékozzon szeretteinek, Partnereinek időt!

További részletek

Időjárás

Itt tájékozódhat az aktuális időjárásról!

További részletek

Videó

Kattintson a videóra és tekintse meg
hotelbemutatkozó filmünket.

Hunguest Partner

Szobatípusok,
árak
Szobatípusok, árak
Kedvezmények
Gyermek- és csoportos kedvezmények
Kedvezmények
Hasznos infók
Szállodai útmutató hasznos információkkal
Hasznos infók
Foglalási és lemondási feltételek
Foglalási és lemondási feltételek
 

ADÓK:

A megadott árak az Áfa-t tartalmazzák. Amennyiben a hatályos Áfa törvényben rögzített adó mértékében változás történik áraink előzetes értesítés nélkül változhatnak.

ÜDÜLŐHELYI DÍJ (IFA):

Megadott áraink az Ifa-t nem tartalmazzák, ez a helyszínen fizetendő. Mértéke 18 éves kor felett 440,- Ft/ fő/ éjszaka.

ÉRKEZÉS – UTAZÁS:

A szobák érkezés napján 15:00 órától foglalhatóak el, utazás napján 11:00 óráig (csoportok esetében 10:00 óráig) állnak Vendégeink rendelkezésére. A szálloda foglaltságának függvényében tudja biztosítani a korai érkezés, illetve a késői elutazás lehetőségét. Ha a Vendég az érkezés napján a szobáját reggel 7:00 óra előtt kívánja elfoglalni, úgy az előző éjszakára vonatkozó teljes szobaár felszámításra kerül. Csomagszobát díjmentesen biztosítunk minden Vendégünk számára. 
Késői elutazás lehetoségét a szálloda foglaltságának függvényében térítés ellenében tudja biztosítani. Standard szoba estében 4 500 Ft / szoba, lakosztályok esetében 6 000 Ft / szoba. Késői elutazás esetén a felszámított díj tartalmazza a szoba használaton felül a wellness részleg használatát is. A hosszabbítás az utazás napján 15:00 óráig vehető igénybe.

Az AMETHYST Spa használata korai érkezés vagy késői kijelentkezés esetén

 A szálloda foglaltságának függvényében, térítés ellenében biztosítja a wellness részleg használatát, érkezés napján 10:00 órától, utazás napján 15:00 óráig.

  • 14 év felett: 1 500 Ft / fő / alkalom
  • 4-14 év között: 750 Ft / fő / alkalom
  • 0-4 év között: díjmentes

A csomagok elhelyezésére csomagszoba díjtalanul áll Vendégeink rendelkezésre bejelentkezés előtt, vagy kijelentkezést követően egyaránt.

 

PANZIÓS ELLÁTÁS:

Félpanziós ellátásunkat szállóvendégeink létszámától függően büfévacsora vagy szűkített étlapról történő választással, 4-fogásos menü keretén belül biztosítjuk. A vacsorát 18:00 - 21:30 között szolgáljuk fel ARAGONIT éttermünkben.

INTERNET:

A közösségi helyiségekben és a szobákban Wifi internet áll rendelkezésre, díjmentesen.

KISÁLLAT (KUTYA, MACSKA):

A szálloda kijelölt standard szobáiba kistestű háziállat (max. 25 kg testsúlyig) a Vendég felügyeletével, térítés ellenében bevihető. A közös helyiségeket a többi szállóvendég nyugalmát nem zavarva, kizárólag a szállodai szoba megközelítéséhez használhatják, de egyéb helyiségeit, úm. étterem, bowling, wellness teljes területe, fitnesz terem nem látogathatják. A Vendég teljes körűen felelős a behozott állat által esetlegesen okozott károkért. A szálloda vezetősége fenntartja a jogot, hogy ha úgy ítéli meg, hogy a behozott kisállat zavarja a szálloda rendeltetésszerű üzemeltetését vagy a többi szállóvendég nyugalmát, akkor megtagadhatja a kisállat további, szállodában történő elhelyezését.

PARKOLÁS:

Szállodánk parkolójában a tartózkodás idejére díjmentesen biztosítjuk a parkolást.